Compare Listings

Middelfart har en fantastisk beliggenhed ved Lillebælt og tæt på skov og strand. I Middelfart er der også gode muligheder for shopping, café- og restaurantbesøg. Her findes et bredt udvalg af special-butikker i de hyggelige, små gader. Alle faciliteter er inden for gåafstand og der er desuden rigeligt med gratis parkeringspladser. 

I Middelfart findes mange specialbutikker med et bredt udvalg af specialprodukter inden for mange forskellige brancher – her kan blandt andet nævnes: accessories, bager-, fiske- og slagterbutikker, brugskunst, børnetøj, dagligvarer, mode, sport-, fritid- og hobbyartikler.

Gågaden i Middelfart ligger helt ned til havnen, så der er rig mulighed for at krydre indkøbsturen med et smukt kig ud over Lillebælt og de to smukke Lillebæltsbroer og måske nyde en is eller en brunch på af de mange cafeer eller restauranter i byen.

Desuden byder Middelfart på et væld af muligheder, når det gælder naturoplevelser og -aktiviteter. Her er blandt andet rig mulighed for lystfiskeri, dykning, hvalsafari, vandsport, mountainbiking, vandreture og meget andet. Her er den smukke natur lige uden for døren!

Middelfart – et mødested midt i Danmark

Middelfart er på alle måder et mødested midt i Danmark. Her mødes det livlige med det rolige. Middelalderbyens sprudlende kultur- og forretningsliv bor dør om dør med vandkantens meditative ro og skovsletternes frodige natur. Og Lillebæltsbroerne er den synlige påmindelse om, hvor centralt et trafikknudepunkt i Danmark, Middelfart er. 

Masser af muligheder

Selve Middelfart byder på alt, hvad du har brug for, og byen er inde i en vedvarende, positiv udvikling som en del af Trekantområdet Danmark. Inden for en halv times kørsel har du både Odense, Kolding, Vejle og Fredericia med de ekstra muligheder for både job, shopping og oplevelser som de byder på, og inden for yderligere en halv time når du til Aarhus.

Et centrum fuld af liv

Du er med andre ord ikke bare midt i Danmark. Du er også midt i en del af Danmark, der er i både vækst og udvikling. Og du har alle muligheder inden for rækkevidde. Middelfart er et knudepunkt for privat og offentlig transport og der er gode forbindelser via både motorvej, tog og bus til andre byer og attraktioner i området.

Men selvom du er midt i et vækstcenter og kan nå det meste fra Middelfart, så er her først og fremmest rige muligheder for at finde det gode liv, når du er hjemme. Den charmerende bys mange muligheder for at shoppe og opleve kultur. Naturens daglige invitationer til gåture, lystfiskeri, sport – eller simpelthen bare at være til stede i.