Compare Listings

Terrassehusene på Kulgrunden i Middelfart, udføres i bæredygtige, lette og lyse materialer med høj styrke og lang levetid. Der vil kunne komme ændringer i materialeoplæg under den løbende dialog med myndighedernes udførelse af  lokalplanens rammer.


Udvendige materialer

Konstruktion

Husene opføres som et søjle/plade/drager konstruktion i beton. Synligt beton udføres med tilslag af hvid cement, således at de står med lav vedligeholdelse og samtidig indpasser sig i de lyse materialer.

Tagflader/Terrasse

Tagflader beklædesmed tagpap eller miljø godkendte terrassebrædder hvor der er en tagterrasse.

Tagrender

Tagrender og nedløb som Zink eller lignende. Disse hvidmales.

Etagebånd

Etagebånd beklædes med lyse storformat gennemfarvede klinker som sikre nem og lave drift og vedligeholdelse i materialets levetid. Farvemæssigt bliver farven i lyse nuancer.

Terrasser

Til hver bolig følger vestvendt terrasse. Flere lejligheder har ligeledes øst eller nordvendt terrasse afhængig af lejlighedens placering. Alle Terrasseområder beklædes med udvendige miljøgodkendte  hårdtræsterrassebrædder, og til hver lejlighed medfølger 2 x 220 volt stik, udvendigt vand samt 10 spots.

Plantekummer

De gennemgående bredde plantekummer med indbygget fælles vandingssystem udføres som hvide fiberbetonkummer med lav vedligeholdelse i ca. 40 cm. Højde. For at kunne holde kummerne så lave som muligt og alligevel overholde sikkerhedskrav, monteres der hærdede glasplader som værn på indvendig side af plantekummerne, – således at der er maksimal udsigt fra alle terrasser. Kummerne beplantes med lave vedbendbede og højere beplantning terrasserne imellem så indblik undgås. Fra alle terrasser er der frit udsyn uden at man kan se til under, side eller overbo, pga. terrassernes indbyrdes forskydninger, således at udsigten bevares frit fra de enkelte lejligheder uanset hvilken etage lejligheden er beliggende på.

Trapper/Elevator/Altangange

Adgang til lejlighederne foregår fra østsiden fra et glasinddækket elevator/trappesystem udført i en hvid beton trappe med hvidt tilslag og med en sleben overflade, som sikrer nem og enkel vedligeholdelse. Glasværn udføres som hærdet lamineret fastklemte glasplader.

Altangange udføres ligeledes i, – og med lette materialer med fastklemt hærdet glasværn med en på klemt håndliste foroven.

Der er fra myndighedernes side rejst krav om 2 uafhængige flugtveje på østsiden af bygningerne samt en redningsmulighed fra de private taghaver mod vest.

De ekstra flugttrapper udføres som galv. Hvidmalede trapper med fastklemt lamineret glas og sammenbinder de enkelte altangange etager imellem.

Trapperne afvikles via små fælles opholdsaltaner under de udkragede konstruktioner.

Altangange galv. Og males hvide i god kvalitet. Gangbroer belægges med skridsikre lyse fliser, eller andre skridsikkert godkendte materialer.

Vandrette og lodrette flader

Alle vandrette og lodrette flader under den aftrappede bygningskonstruktion beklædes med store lyse farvede standardplader, som Rocklet plader i anderkendte skjulte systemer eller direkte montering.

Døre og Vinduer

Alle døre og vinduessystemer udføres som alu partier med farvede kapper.

Alle udvendige materialer udføres i søvejrs bestandig behandling pga. byggeriet beliggenhed direkte ud til vandet.

P-plads, vejanlæg og opholdsarealer

Der udføres parkering under bygningerne. Der medfølger 1 stk. privat parkeringsplads pr. lejlighed i prisen. Øvrige parkeringspladser udlægges til privat gæsteparkering. Ønskes yderligere parkeringspladser til en lejlighed kan disse tilkøbes for kr. 75.000 inkl. Moms pr. stk.

Endvidere etableres plads til cykler og barnevogne. Landskabet omkring og under husene udformes med lyse og vedligeholdelsesnemme materialer i en standard flise/belægningssten suppleret op med en granitbelægning i overgangene. Der suppleres op med grusbede/kummer og bænke i lyst design.

Fra bygningerne og ud mod vandet mod vest, etableres hyggelig havnepromenade i granit.

Samlet set skal belægning etableres så den kan ældres med ynde og blive en naturlig del af det eksisterende havneområde.


Indvendige materialer

Etageadskillelse

Øverst gulvbelægning (klinker/trægulv). Herunder 100 mm beton. Herunder 300 mm isolering. Herunder støbt betondæk ca. 280 mm. Herunder ca. 200 mm isolering, hvori ventilationsanlægget placeres. Afsluttet med gipsplader.

Lofter

2 lags gips – nedstroppet med støjreducerende opbygning (se etageadskillelse). Lofterne fuldspartles og hvidmales.

Ventilation:

Der monteres genvindingsanlæg i lejlighederne som Howalt.

Indvendige vægge:

Fermacell plader som fuldspartles og hvidmales.

Indfatning og fodlister:

68 mm hvidmalede.

Indvendige døre:

Massive hvide døre som Swedoor. Mulighed for tilkøb af skydedør

Gulve:

Alle gulve udføres med gulvvarme. Afsat Kr. 312,50 inkl. moms til gulve (Materialepris) til både klinker og trægulve.

VVS:

Standard VVS installation med anerkendte mærker som Hans Grohe, Ifø

EL:

El-Leverance: Standard Fuga El installation efter gældende lovgivning

Telefon/Antennestik:

1 stk. datastik i alle rum

Depotrum;

Der medfølger et depotrum pr. lejlighed anslået til 6/7 m2


Individuel indretning og materialer

Arkitekt/tegner

Inkluderet i prisen på lejligheden er medregnet 4 timer ved Nissens Group egen arkitekt/tegner til individuel indretning af lejligheden. Ved behov for yderligere timer er timeprisen i forbindelse med dette projekt kr. 750 inkl. moms

Badeværelse/gæstetoilet

På lejligheder på under 150 m2 er medregnet 1 badeværelse med bruseniche og toilet på ca. 7 m2 samt 1 gæstetoilet på ca. 3 m2. Såfremt dette ønskes ændret til 2 badeværelser er dette med merbetaling, ligesom der kan komme merudgift såfremt vådrummene størrelse ønskes større.

På lejligheder på 150 m2 eller derover er der medregnet 2 hele badeværelser med bruseniche og toilet. Samlet ca. 13 m2. Ønskes yderligere toilet større vådrum kan der forekomme merudgift.

Der er medtaget klinker på gulv og i bruseniche.

Inventar og hvidevarer

Der er medregnet kr. 1300 inkl. moms pr. m2 bolig der købes til køb af hvidevarer og inventar, forstået på den måde at såfremt man køber en lejlighed på 100 m2 er der medregnet kr. 130.000 til inventar, køber man en lejlighed på 150 m2 er der medregnet 195.000 ligesom en lejlighed på 180 m2 vil have medregnet kr. 234.000 inkl. Moms og inkl. Hvidevarer.